Thursday

RAPIBUST MASK - original

As salam dan hey semua


Rapibust Masker Pembesar dan Pengencang Payudara
RAPIBUST - IT WORKS FOR 

EVERYONE!!!!!
NO SIDE EFFECTS
NO SIDE EFFECTS
NO HORMONES


Masih mencari produk yang sesuai..
Cubalah Masker Kolagen Payudara Rapibust!!
Sangat membantu untuk membesarkan dan memejalkan payudara anda tanpa sebarang kesan sampingan..
Alami pengalaman terbaik sbg seorang wanita bersama Masker Kolagen Payudara Rapibust!!


*********************************************


Sebelum bercerita lebih lanjut tentang kebaikan dan kelebihan mask ini, so hari ini nak tunjukkan macam mana perbezaan untuk kenal pasti sama ada RAPIBUST MASK ORIGINAL & FAKE

First : Pastikan ada perkataan word 100 di bawah gambar wanita baju merah ni, kena sebijik macam ni taw?


Second : Ada line emas di seriap perkataan cina tu, uolls akan nampak bila beli nanti, kalau tak ada emas tu tandanya fake


Third : Mask tu memang lembut tapi tak mudah koyak, lembik sikit je tapi still boleh pakai tanpa tiba-tiba terkoyak. kalau jenis cepat koyak dan rapuh so itu tanda fake.



Fourth : Yang ni penting, setiap barang yang kita beli boleh scan kan? so kalau barcode yang boleh scan tu tanda yes! ori! but kalau yang jenis scan tak ada no found, itu tanda tak original....


alhamdullilah semua ni adalah tanda-tanda original, dan setakat ni cust sis dapat feback yang +ve dari rapibust mask sis, yang penting pakai tu biar berpanjangan jangan la skip ok?pernah la cust sis beli dengan orang lain dan tanya kenapa kotak mask barcode tak boleh scan.... so dah tahu jawapan kan?
lepas tu ada cust yang lain, mask dia selalu cepat koyak dan rapuh, so jawapan dia kalau original memang lembut tapi tak mudah koyak.....



Dah besar! Dah besar! Baru 6hari... dah bsr!!!!!
Kolagen Mask Payudara terbaru di dunia yang dapat memperbesar payudara dan menegangkan payudara yang lendur anda HANYA dalam waktu 10 hari. 

Mengandung Kolagen semulajadi yang dapat membantu membesarkan dan menegangkan payudara anda dengan cara yang selamat dan berkesan! Tiada ada kesan sampingan! Tidak melantun balik kesan selepas berhenti pakai! Cara pemakaian sangat mudah, hanya masukkan mask pada bra anda, sangat praktis dan nyaman dipakai.

Mask kolagen payudara ! Menegang & membesar dlm masa 10hari!

1st pakai treatment pertama, xrasa ape2 perubahan mask kolagen payudara ni... tetapi bila teruskan treatment kedua... perubahan AMAT ketara!!! Payudara menjadi tegang dan tidak kendur teruk lagi, sbb dah breastfeed 3 anak.... so..amazing kan?? Tak caya hanya mask kolagen boleh menegang dan membesarkan payudara !! Sekarang jann teruskan lagi treatment yg ke3 dah!!! huhu... breast jann dah besar 1 cup !!!!

Byk lagi dah terbukti mmg mask kolagen ni berkesan!!!! Tidak risau kesan sampingan sbb ini bukan ubat hormon, dan tidak mengandungi ubat larangan utk merangsang pembesaran payudara!

Mask ni sesuai dipakai oleh semua golongan wanita termasuk ibu yg menyusu!!
Tidak mengandungi hormon, tiada bahan merbahaya !! Ia menggunakan kolagen semulajadi and menyerap masuk ke lobus payudara , dengan ni payudara akan menjadi tegang dan besar, tambahan pula tidak kembali ke saiz asal jika berhenti menggunakannya!!


Masukkan mask yang basah ini kedalm bra anda, pasti nyaman & sejuk sekali

♥ Untuk hasil yang maksima, gunakan setiap malam sebelum tidur selam 1 minggu berturut-turut. Tidak ada efek sampingan dalam penggunaan Rapibust Masker Kolagen Payudara kerana 100% natural!!!
♥ Rapibust Masker Kolagen Payudara hasrat untuk mempunyai bentuk payudara ideal dan pejal kini bukan mustahil lagi..
♥ Kolagen Mask Payudara terbaru di dunia yang dapat memperbesar payudara dan menegangkan payudara yang kendur anda HANYA dalam waktu 10 hari.



Keistimewaan Rapibust:
♥ Mask Kolagen yang dipakai mula menyedut dalam masa 5 minit , 8 jam kemudian akan penuh terserap ke dalam payudara♥ 3 rawatan akan menambahkan saiz payudara♥ Selepas berhenti memakai, tidak akan kembali ke saiz asal, perubahan payudara itu adalah kekal! Ini adalah kerana kolagen dalam mask itu sudah penuh diserap dalam♥ Tiada bahan toksik, tiada hormon, tiada bahan-bahan yang berbahaya, Komponen keberkesanan di dlm mask itu boleh diminum.
Ia bebas daripada hormon, ubat-ubatan, dan bahan-bahan berbahaya yang lain! Tiada kesan sampingan juga!

Cara pakai:
1. letakkan rapibust ke dalam bra (lapik span utk mengelakkan bra basah)
2. pakai kembali bra anda
3. pakai selama 8 jam atau sampai rapibust kering, kemudian tanggalkan dan blh ganti yang baru


original mask and pic 

1 box isi 4 pcs atau 2 pasang untuk 2 hari
For better results, gunakan setiap malam sebelum tidur selama 10 hari berturut-turut iaitu 5 box (for one full treatment)

Kenapa mesti guna 3 treatments dengan tidak berhenti?
First Treatment - Growth
Second Treatment - Compacting
Third Treatment - Constant

1 box RAPIBUST contains 4 pieces.
1 EFFECTIVE TREATMENT COURSE = 5 BOXES
After 3 - 5 courses = visible and permanent results.


HARGA OFFER :
1 BOX ( 4pcs masker : utk 2 hari) = RM20

3 BOX ( 12pcs masker : utk 6 hari) = RM50

5 BOX (20 pcs masker : utk 10 hari) = RM70


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com











Sunday

SECRET KAWAII COLLAGEN SET JIHAN 3 IN 1

As salam dan hey semua



Ingin tahu rahsia kulit cerah bersinar, halus mulus bak salji? 

Inilah dia supplement TERBAIK kerana bahan-bahannya yang LUAR BIASA untuk kesan LUAR BIASA. 

Ianya juga mampu melawan radikal bebas dan memberi nutrisi penting yang diperlukan oleh kulit bagi melambatkan penuaan dgn efektif. 

Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari..

SECRET KAWAI COLLAGEN SET JIHAN 3 IN 1 
• 1 jar SSWKC Hijau (31 sachet)
• 1 jar White Maxx Extra (35 sachet)
• Free Kawaii Foundation


 Terkejut tengok JIHAN MUSE Raja Lawak kini dah putih bercahaya?
Dulu kalau korang perasan kulit Jihan gelap tau. Sekarang ramai tak percaya Jihan boleh jadi putih mcm ni. Apa produk yg Jihan guna ye?
Rupa-rupanya JIHAN MUSE dah amalkan Secret Skin White Kawaii Collagen selama 5 bulan sebelum bersetuju utk menjadi duta produk ni. Cubalah selama 5 bulan pasti kulit korang putih gebu gebas sampai jiran sebelah rumah pun terlopong tengok.
Semua masalah kulit seperti jerawat, jeragat, selulit, kulit teregang, parut dan lain-lain boleh diselesaikan hanya dalam satu produk. Kenapa tak percaya lagi.


Fungsi SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN:
- Kulit putih & sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
- badan juga turut putih, bukan muka shj
- Kulit lembap & glowing dlm masa 1 hari..
- kulit tegang, anjal & muda dlm masa 15hari..
- jerawat kecut dlm masa 3 hari..
- sgt berkesan menutup pori-pori terbuka
- masalah kulit berminyak berkurang dlm masa 5 hari..
- parut pudar dlm masa 7 hari..
- kulit celah-celah badan yg gelap menjadi cerah (ketiak & celah peha)
- dapat menahan selera makan supaya sentiasa kenyang
- melawan kanser
- membuang toksin
- berfungsi utk cuci darah kotor
- memudarkan stretchmark
- mengembalikan kemerahan bibir
- menambah susu ibu
- memberi kecergasan badan
- menaikkan HB bg wanita hamil
- penawar pelbagai peyakit
- bagus utk dalaman wanita
- Menghilangkan eczema dgn efektif

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk KULIT :
• Merangsang kolagen asal kulit
• Menghalang sinar UV matahari
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan
• Meningkatkan stem cell kulit
• Pemutihan kulit lebih pantas
• Kulit lebih anjal & muda
• Menghilangkan kedutan
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat
• Menghilangkan parut hitam
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik
• Kulit kering menjadi lembap
• Kulit kasar menjadi halus
• Mengatasi penyakit kulit
• Mengatasi masalah kulit rosak
• Mengatasi masalah tumit kaki pecah
• Mengatasi masalah kulit merekah
• Menghilangkan eczema, psoriasis, rosacea dll


KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk KESIHATAN:
• Mengatasi sakit sendi tulang
• Mengatasi sakit senggugut
• Mengatasi masalah mata
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu menyusu
• Mengurangkan stretchmark
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Memberi tenaga kpd badan yg letih
• Membuang toksin
• Sesuai untuk masalah sakit darah tinggi & kencing manis
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu
• Melangsingkan badan


KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk PARA IBU:
• Menambahkan susu badan
• Menaikkan HB wanita hamil
• Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu
• Memberi tenaga kpd ibu hamil & menyusu
• Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu


Kesan lebih pantas berbanding produk jenama lain!! 
kerana 14x stemcell, 36x anti-oxidant, 1,600,000mg collagen nano! Tak rugi anda mencuba


SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah pilihan yg TEPAT untuk anda!

• 1,600,000mg

• 36x Anti-Oxidant

• 14x Stem Cell

• 20x Super Fruits

• Pitera Rich Extract


Cara Pengambilan

KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA bersama SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN, dua jar ini wajib diminum serentak kerana ia melengkapi antara satu sama lain.

a) Bancuh 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (jar putih) dgn air sejuk dan diminum sebelum tidur. Kemudian minum pula 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (jar hijau) pada masa yg sama (minggu pertama)

b) Selang selikan 1 hari 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (jar putih) diikuti 1 hari 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (jar hijau) hari berikutnya (minggu kedua hingga minggu seterusnya)

------------------

.. Kalau nak cepat kesan /anda merokok/anda demam/selsema/batuk .. Amik extra vitamin c 500mg

.. Kalau ada amik ubat tahan sakit/demam/selsema/batuk.. Jarakkan 2-4 jam dari pengambilan Supllement ini

Sebab apa kena jarakkan? Sbb ubatan tahan sakit juga ada sedikit unsur spt caffein

Elakkan caffein sbb caffein bleh kurangkan keberkesanan vitamin c .. Sekaligus kurangkan keberkesanan Serapan gluta dlm badan

Selain beli detox yg byk dijual atau detox tea., boleh juga amalkan air detoks home made . Ia boleh keluarkan toxin dari badan kita..jadi segala suplement/nutrien senang diserap dan membantu mempercepatkan lg proses penyerapan gluta 




.








 SECRET KAWAI COLLAGEN SET JIHAN 3 IN 1 
 RM220 (SM) RM225 (SS)
• 1 jar SSWKC Hijau (31 sachet)
• 1 jar White Maxx Extra (35 sachet)
• Free Kawaii Foundation



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com








































Tuesday

SUSU KAMBING KURMA MADU (SKKM) CERAH HALUS BERKHASIAT

As salam dan hey semua.....

Susu Kambing Kurma Madu (SKKM) 


Kelebihan SUSU KAMBING KURMA MADU(SKKM) :
✔ Mencerahkan kulit satu badan.
✔ Kulit menjadi halus
✔ Membantu merawat penyakit kulit
✔ Merawat penyakit gastrik
✔ Membantu mencegah penyakit Alzheimer
✔ Mencegah penyakit barah
✔ Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
✔ Kaya dengan protein
✔ Memulihkan tenaga
✔ Baik untuk kesihatan
✔ Sesuai untuk ibu hamil
✔ Sesuai untuk seisi keluarga


CARA PENYEDIAAN:
Campurkan 1 paket SKKM ke dalam 1 cawan air suam atau panas.Minum sebelum sarapan dan sebelum tidur setiap hari.


❤ Bancuh dengan 150ml air minuman
❤ Boleh diminum sebelum sarapan @ sebelum tidur
❤ Sesuai untuk semua peringkat umur
❤ Bagus untuk ibu mengandung

SUSU KAMBING KURMA MADU SKKM 
(20 sachet)




TESTIMONIA DARI PENGGUNA SKKM ORIGINAL












SUSU KAMBING KURMA MADU (SKKM) CERAH HALUS BERKHASIAT
(ORIGINAL)

RM50sm / RM55ss
*FRE POSTAGE*



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com
























Thursday

HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM

As salam dan hey semua....


HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM

PENGENALAN MENGENAI APA ITU 
HONEY BEE VENOM MULTI
SOLUTION CREAM


honey bee venom multi solution cream
Honey Bee Venom Multi Solution Cream ialah Sapuan Krim Khas
mengandungi racun lebah, propolis dan royal jelly untuk
melegakan masalah kulit

Mengandungi 5 % racun lebah racun , ekstrak madu , ekstrak propolis 
dan ekstrak jeli diraja yang meremajakan kulit , krim ini melembabkan 
kulit yang kusam dan kurang bermaya

Semua dalam satu krim menjaga kebimbangan kulit yang kompleks
dan bermasalah jerawat dan kekeringan

Penjagaan untuk pelbagai masalah kulit seperti kekeringan daripada 
rangsangan udara kotor, kekurangan air dan
perbagai masalah jerawat.


honey bee venom berkesan
CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
HONEY BEE VENOM MULTI
SOLUTION CREAM

Digunakan sebagai moisturizer 
Sebelum makeup dan sebelum tidur.

5% Bee Venom kandungan yang sangat tinggi. Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran. Sebab racun lebah Mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Merupakan ubat untuk anti radang (anti inflammation). Just try this.

So, it's good for sensitive skin. Insyallah, your skin much better by using this treatment cream.

KEBAIKAN HONEY BEE VENUM 
- Menegangkan kulit dan menampakkan kulit kelihatan muda
- Melembabkan kulit kusam dan tidak bermaya
- Memberikan nutrisi yang bagus pada kulit kerana ia mempunyai kolegen  & vitamin
~ boleh guna sebagai pelembab kulit atau "base makeup" untuk senang apply foundation supaya kulit kelihatan flawless
~ Membuat kulit lebih gebu,licin dan berseri & anjal sepanjang masa


honey bee venom murah
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/
HONEY BEE VENOM MULTI 
SOLUTION CREAM
Ia menjadikan kulit licin , berdaya tahan dan berseri kulit dan penuh 
dengan kelembapan. Asid hyaluronik meningkatan kolagen dan 
kandungan kelembapan pada kulit untuk kulit terus lembut dan
tegas ringan , preskripsi untuk melegakan kulit jerawat.

BAHAN KANDUNGAN HONEY BEE VENOM
~ Vee venum
~ Madu
~ Propolis
~ Royal Jelly
~ kolegen
~ Vitamin c
~ hyaluronic acid


KELULUSAN KKM 
Mempunyai KKM NOT 140800675K



honey bee venom review

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN 
HONEY BEE VENOM MULTI
SOLUTION CREAM
5 % bee venom and propolis - untuk kulit yang lembut
Honey dan royal jelly - memberikan nutrisi utk kulit
Vitamin c - skin brilliance
Collagen - untuk kulit yg anjal
Hyaluronic acid - melembapkan kulit

Ia adalah selamat untuk digunakan kerana ia tidak mengandungi
paraben , minyak mineral atau benzophenone - 4.




TESTIMONI REVIEW HONEY BEE 

honey bee venom testimoni

Ramai yang tanya ..... moisturize apa yang terbaik?
yesss....! honey bee ini lah moisturize yang terbaik uolls, tak boleh move on bila make tak pakai HBV ni, tambah-tambah lagi time kulit kering lagi la kesan superb nak apply fundation senang. Kaum laki pun boleh guna untuk lindungi kulit sebagai rutin harian. 

honey bee venom harga

honey bee venom borong

honey bee venom pelembap


honey bee venom feedback



honey bee venom make up

honey bee venom flawless

honey bee venom artis
honey bee venom ori

honey bee venom agent

HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM
RM80sm / RM85ss
*fre postage*

1 HONEY BEE VENUM 55ML ( tahan sehingga 2-3 bulan) 



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com