Tuesday

AURAWHITE SKINBEAU WHITENING CAPSULES

As salam dan hey semua....


AURAWHITE SKINBEAU WHITENING CAPSULES : KULIT PUTIH BERSERI PERSIS KULIT BAYI


In love with SKINBEAU WHITENING CAPSULES 
TAK CARI LAIN LEPAS NI ..

Fenomena Betul SKINBEAU whitening capsules. Apa tak nye, baru makan 3 hari dah rasa kulit makin lembap. 7 hari tona kulit makin PUTIH. Kalau boleh mesti la nak nampak lagi CANTIK. 

JATUH CINTA dengan Kulit sendiri lepas amalkan SKINBEAU WHITENING CAPSULES ni tau. 3- 4 hari je dah boleh rasa kulit ni makin lembap & halus. Serious best produk ni tau.
"Putih bukan muka je putih tetapi menyeluruh celah celah pun makin putih. Muka putih Glowing Pinkish "


SKINBEAU CAPSULES adalah diformulasikan dari bahan aktif terpilih semulajadi yang baik untuk 70 peratus pencerahan kulit. Bahan yang digunakan adalah berkualiti tinggi selamat,halal dan efektif.

➢ LULUS KKM farmaseutikal MAL12105021TC
➢ KESAN SUPERB . JIMAT . BERKESAN . SELAMAT


ANTARA KEBAIKAN SKINBEAU CAPSULES :-
• Struktur kulit lebih cerah, anjal, gebu dan lembap
• Mengurangkan garis halus dan kedutan
• Mengaktifkan penghasilan kolagen dan anti penuaan
• Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi, melasma dan tompok hitam
• Melindungi dari sinaran UV radikal bebas dan pencemaran
• Mencantikan kuku lebih kuat dan atasi masalah keguguran rambut
• Mengurangkan parut, jerawat, resdung dan pori terbuka
• Meningkatkan pengeluaran susu ibu
• Sesuai untuk lelaki dan wanita.
• Sesuai untuk yang berumur 16 tahun ke atas



CARA PENGAMBILAN AURAWHITE SKINBEAU :-
2 capsules sehari selepas makan.

TIPS : Minum air 8 gelas sehari . 
Boleh diamalkan bersama supplement lain juga. 
*Breastfeed boleh amalkan AURAWHITE SKINBEAU WHITENING CAPSULES 
*Ibu mengandung 4 bulan ke atas 



TESTIMONI AURAWHITE SKINBEAU :-




Apa beza AURAWHITE SKINBEAU vs AURAWHITE (serbuk-minum) tu? Mana lagi bagus?
Fungsinya sama sahaja, cuma Aurawhite Skinbeau ni datang dalam bentuk kapsul, dua-dua pon bagus, terpulang pada suka yang minum atau kapsul. Nak amalkan kedua2 sekali pon boleh.





HARGA AURAWHITE SKINBEAU :-

1 BOTOL SM RM65 / SS RM70
2 BOTOL SM RM120 / SS RM130
FREE POSTAGE

1Botol 30 Biji (15 hari)

Nak kesan lagi hebat??
Amalkan Aurawhite SC+ Collagen bersama Aurawhite Skinbeau


HARGA COMBO HEBAT :-
RM230 SM / RM 240 SS
FREE POSTAGE



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com
















Monday

AMYERA FLAWLESS FACE & BODY CREAM

Salam dan Hey semua....

Opsss!
"macam comel jer...macam comel jer..."

salah satu produk yang sangat-sangat laris seperti goreng pisang....tak sampai beberapa jam shida restock kejap jer dah habis!sampai ada yang buat pre-order sebab tak nak terlepas akibat kehabisan stock AMYERA FLAWLESS

Seperti mana yang kita ketahui...AMYERA FLAWLESS kini sudah berwajah baru bagi mengelakkan berlakunya  fake, uolls pun faham sekarang kan?demi keuntungan diorang sangup lakukan apa sahaja demi kepentingan diri sendiri tanpa memikirkan kesihatan orang lain....ok stop!!tak mau cerita panjang lebar....bukan nak jatuhkan bisness orang tapi nak bisness biar-lah jujur dan ikhlas kerana ALLAH...

wajah lama AMYERA FLAWLESS

wajah baru AMYERA FLAWLESS...
kelihatan lebih menarik dan terasa cute jer...bila dah pakai lagi bertambah cute taw!

kotak AMYERA FLAWLESS yang lama

kotak AMYERA FLAWLESS berwajah baru...tiada perbezaan cuma yang membezakan ialah circle ada riben hitam dan bahagian tepi kotak dot-dot

its a complete!!!
3 in 1 MAGIC CREAM + Flawless Booster Cream

Flawless booster cream (FBC) 
Dirumus khas utk memberi kesan yg lebih terhadap kulit, utk extra whitening, extra soft, extra repair! Cara pakai : Fbc ni haruslah di campur bersama night cream!! Boleh digunakan di muka / badan. Tak boleh pakai fbc sahaja, harus di campurkan bersama NIGHT CREAM ya, saya ulang night cream!! Pakai nipis2 sahaja jgn pakai terlalu byk.

Flawless Booster Cream (FBC)
10g : RM35 FREE POS

Kelebihan Flawless Face&Body Cream, Sesuai merawat semua masalah kulit seperti ; 
- Jerawat
- Jeragat
- Pore
- Tona tidak sekata
- Parut jerawat
- Mampu mencerahkan kulit
- Tiada penggelupasan
- Juga boleh digunakan di badan
- Panau
- Jerawat di badan
- Masalah bau badan Dan lain lain.

Cara penggunaan sgt simple, hanya gunakan 3 bahan penting di atas anda mampu memiliki kulit yg anda impikan. Harga sgt sgt berpatutan. Cuba dulu baru tahu!!!!!




KELEBIHAN:
- MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT/PIGMENTASI/STRETCHMARKS DAN CELA
- MENGURANGKAN KEDUT SERTA MENEGANGKAN
- MENCERAHKAN KULIT YG KUSAM/GELAP TERMASUK BAHAGIAN BADAN
- MENYAMARATAKAN TONA KULIT
- MENGHILANGKAN HITAM DI BAHAGIAN KETIAK DAN PEHA
- MENGHILANGKAN MINYAK BERLEBIHAN
- WAJAH LEBIH PUTIH
- KULIT LEBIH LICIN
- MEMUDARKAN JERAGAT
- MENGHILANGKAN BLACKHEAD/WHITEHEAD









*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~*


AMYERA FLAWLESS + FLAWLESS BOOSTER CREAM
Complete Set
RM115 SM / RM120 SS
free postage

FLAWLESS BOOSTER CREAM (10g) (FBC)
RM35/RM40
free postage

3 IN 1 MAGIC SET
RM80/RM85
free postage

kebanyakkan ramai cust yang bertanya sama ada AMYERA FLAWLESS ni ada jual satu per satu tak?sebab ramai cust mengadu ada yang soap habis dulu dan ada jugak cream cepat habis...
so jangan risau shida ada open order jual 1 per 1 untuk uolls beli...boleh pilih mana nak!!! >_<

AMYERA FLAWLESS 3 in 1 : RM80
*FLAWLESS BOOSTER CREAM : RM35
*FLAWLESS SOAP : RM25
*FLAWLESS NIGHT CREAM : RM35
*FLAWLESS DAY CREAM : RM35
~~yang bertanda *tidak termasuk postage~~



AMYERA FLAWLESS SKINCARE
RM80 SM / RM85 SS
free postage

NOW AMYERA
RM65 SM / RM70 SS
free postage




SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com












Sunday

ANAQAH ORGANIC CHIA SEED

As salam dna hey semua

10 soalan berkaitan - ANAQAH CHIA SEED (ACS) 

1. ACS ada campuran bahan kimia tak? 
- ACS sebenarnya superfood. Tidak melalui apa-apa proses. Diibaratkan awak makan sayur segar dipetik dari pokok. Sama macam ACS ni. Tak perlu takut untuk diamalkan cuma jangan berlebihan.




2. Apa keistimewaan ACS?
- 5x ganda lebih Kalsium daripada susu
- 7x ganda lebih Vitamin C daripada buah Oren
- 2x ganda lebih Antioksida berbanding buah Blueberry
- 3x ganda lebih Zat Besi daripada Bayam
- 8x Ganda lebih Omega 3 daripada Ikan Salmon

3. Sebelum baca lebih lanjut awak perlu tahu :
- KANSER PROSTAT tidak dibenarkan sama sekali
- Darah tinggi yang mengambil ubat ASPIRIN tidak dibenarkan / atas kebenaran doktor sahaja
- Sakit jantung yang mengambil ubat ASPIRIN tidak dibenarkan / atas kebenaran doktor sahaja
- Baby yang belum start solid food tidak dibenarkan
- Pesakit buah pinggang boleh dengan kuantiti air & chiaseed yang sediki. Cth : 500ml air + 3-5shake chiaseed
- Pesakit cyst start dengan kuantiti yang sedikit.


4. Siapa yang boleh mengamalkan ACS? 
- bermula bayi (yang dah start solid food) sehingga golongan tua).


Image result for ANAQAH CHIA SEED
5. Ibu menyusu dan mengandung boleh amalkan ACS? 
- sangat digalakkan kerana ACS membantu untuk menambahkan susu badan dan menaikkan HB ibu mengandung. 

6. Berapa kuantiti untuk sehari? 
- 1 sudu besar. Jika tiada perubahan, up ke 2 sudu besar.

7. ACS oleh dicampur dalam apa ya? 
-boleh dimasukkan ke dalam sebarang jenis minuman (kecuali kopi), makanan dan salad. Nak makan macam tu jer pon boleh.

8. Ada pantang larang tak bila mengamalkan ACS? 
- TIADA. Cuma diwajibkan minum banyak air kosong.


Image result for ANAQAH CHIA SEED
9. Sebotol tahan lama mana? 
- sebotol ada 180g (FREE 5g), sehari ambil 1 sudu besar. Lebih kurang sebotol untuk sebulan.

10. Berapa harga sebotol?
- Rm25 sahaja.



Image result for ANAQAH CHIA SEED




ANAQAH ORGANIC CHIA SEED
RM25 + POSTAGE

*Borong Anaqah Chia*
10 Botol : RM20
30 Botol : RM17.50


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com























Tuesday

MINYAK HERBA ASMA MUJARAB

As salam dan hey semua


MINYAK HERBA ASMA MUJARAB : FENOMENA TERKINI SEMBUH DARI ASMA !



PERHATIAN! 
Awas...
Sekarang tengah kecoh isu FAKE Minyak Herba Asma Mujarab.
Yang lebih membimbangkan lagi.. Khasiat dan kandungan ternyata jauh berbza dari yang sebenar. Risaukan membawa kemudharatan kepada pengguna, dapatkan dari AGEN yang SAH.

sekadar peringatan..wallahuallam


MINYAK HERBA ASMA MUJARAB BUATAN PAK CIK HOMEMADE
[MENCARI UBAT ALTERNATIF UNTUK MERAWAT ASMA ]

Anda batuk??
Bernafas tapi termengah-mengah??
Ada bunyi bising masa bernafas??
Ketat dada??
Sukar bernafas??
Hembus nafas tapi nafas pendek??


Ya!!
Itu tanda anda penghidap asma/lelah/semput..



Berminat untuk cuba alternatif terkini sembuhkan lelah dan tak perlu bergantung lagi dengan inhaler??
Sangat sesuai semua peringkat umur..


Kini anda boleh bebas dari asma,semput,batuk,kahak dan selsema TANPA nebulizer,ubat dan rawatan PAKAR~

Saya sendiri merupakan PENGHIDAP ASMA!
Anak saya selsema berbulan-bulan dan berpanjangan.
Tapi ALHAMDULILLAH.. kami seisi sekeluarga serasi dengan MINYAK HERBA ASMA MUJARAB.



SEBOTOL MINYAK HERBA ASMA MUJARAB dah boleh rasai perubahannya!!

Ibubapa yang prihatin pasti mahu anaknya tidur lena tanpa gangguan..
Bayangkan si kecil anda yang menangis dan meragam kerana tidak sihat...
Kasihan kan?
Sanggupkah anda membiarkan ianya terus begitu...
Tahukah anda asma jika dibiarkan boleh melarat menjadi penyakit lain yang lebih serius?
Bertindaklah sekarang jika anda sayangkan anak anda

Produk ini telah mendapat sambutan yang sangat menggalakkan.
Diperbuat daripada herba terpilih
Lansung tak Panas!!


MINYAK HERBA ASMA MUJARAB Insya Allah :
telah terbukti 100% sangat Mujarab untuk 

⚡Lelah (asma)
⚡Selesema
⚡Masalah saluran nafas
⚡Batuk
⚡Kahak & Lendir
⚡Lenguh otot dan sendi
⚡Sakit gigi
⚡Sakit Kepala
⚡Gigitan serangga
⚡Luka-luka kecil
⚡Kembung @ Sakit Perut
⚡Terseliuh dll


KANDUNGAN MINYAK HERBA ASMA MUJARAB :-




CARA PENGGUNAAN MINYAK HERBA ASMA MUJARAB :-

Hanya perlu disapu sekerap yang boleh sehingga sembuh
Juga sesuai untuk batuk,selsema,luka dan gatal kulit.

*Minyak ini juga boleh digunakan untuk lenguh,bengkak,tergeliat,terkena gigitan serangga,terkena api,gatal kulit dan sakit gigi
Minyak herba yang lain dari yang lain ini telah TERBUKTI berkesan,bukan kami omong kosong!

Tip merawat dan mengurangkan bagi mereka yang kerap bersin akibat selsema ataupun resdung.

Letakkan sedikit minyak herba asma di tisu dan tekapkan ke hidung buat sedetik dua.

InsyaAllah sedikit sebanyak ia membantu melegakan saluran pernafasan anda sekaligus mengurangkan anda dari terbersin setiap kali. 😊

#MinyakAsmaMujarab



TESTIMONI MINYAK HERBA ASMA MUJARAB :-









HARGA MINYAK HERBA ASMA MUJARAB:-
RM 39
(+Postage RM7 sm / RM10 ss)


**saya jual mahal? 
Maaf..Kami Jual MINYAK HERBA ASMA MUJARAB 100% Original. Dijamin Pulangan Wang jika bukan original!!
Keluaran Homemade. Stok sangat terhad.



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com





































Monday

CALIPH BABY

As salam dan hey semua....


Caliph Baby Immunity Booster Dengan Tambahan Pre Biotik

Ramai bertanya apa beza 
Caliph Stage 1 and Caliph Stage 2?




BARU! Caliph for Baby
KINI DENGAN EKSTRA ++ PREBIOTIK

"MEMBANTU MENINGKATKAN IMUNISASI DAN PENGHADAMAN KANAK-KANAK"

Caliph For Baby mengandungi bahan bahan yang terbaik untuk tumbesaran, sistem penghadaman dan yang paling terbaik adalah kandungan PREBIOTIK untuk sistem imunisasi anak anda. Sumber makanan prebiotik akan membantu perkembangkan bakteria yang baik untuk membantu meningkatkan jumlah bakteria baik dalam badan bayi kita. Semakin banyak sumber prebiotik diambil, semakin banyak jumlah bakteria dan sistem pencernaan bayi akan bertambah baik. Jadi ia merupakan inisiatif pihak kami untuk memberikan yang terbaik untuk bayi anda seawal usia 7 bulan.

Kandungan / Ingredients
Ro water
Fructooligosaccharide / Fos
Vitisa vinifera / Kismis
Punica granatum / Delima
Ficus carica / Buah tin
Prunus armeniaca / Biji aprikot
Xanthan gum
Sodium benzoate
Potassium sorbate
Sweetener
Flavour mix berry


Cara Pengambilan / Direction
1 sudu sebelum sarapan dan sebelum tidur / 
1 spoon before breakfast and before sleep.
(Digalakkan untuk di campur susu atau makanan bayi / 
You can minted with baby or solid food)



Caliph Baby : stage 1

Yang baru dilancarkan ,iaitu Caliph Baby kotak warna Turquiose adalah rumusan khas untuk sistem kekebalan tubuh badan kerana ada extra prebiotic yang bakal membantu menambah bakteria baik dlm usus bayi. 

Seperti kita tahu bayi kecil belum matang dalam banyak aspek termasuk antibodi, cara terbaik mengekalkan kesihatan anak agar membesar dengan sihat dan bijak adalah dengan menjaga sistem imunisasi mereka secara alami.

Caliph Stage 1 lebih ringan teksturnya dan agak lembut rasanya , supaya mudah dicampur dengan makanan bayi atau memberi rasa enak utk bayi. 

Caliph stage 1 juga sangat bagus diamalkan ibu mengandung kerana rumusan extra prebiotik dapat memberi khasiat kepada bayi dlm kandungan dan juga untuk ibu yang menyusukan. 

Ianya adalah produk organik tanpa sebarang perasa tambahan. 


----------------------------------------------------------------------------------------------

Image result for CALIPH KIDS SUPPLEMENT
Caliph Stage 2 - 

Merupakan rumusan khas untuk minda anak yang semakin membesar, anak yang membesar mula mencipta daya imaginasi mereka tersendiri. Maka kita harus bekalkan mereka makanan tambahan yang mampu merangsang minda agar lebih kreatif dan aktif. 

Campuran buahan segar yang dijamin berkualiti merupakan sebab kenapa produk ini sangat berkesan. Kami telah menjual melebihi 1.5 juta botol dan pelanggan terusan membeli setiap bulan kerana anak mereka menunjukkan kesan positif. 

Caliph stage 2 juga sangat bagus diamalkan ibu mengandung kerana rumusan khas dapat memberi tenaga kepada ibu dan khasiat kepada bayi dlm kandungan dan juga untuk ibu yang menyusukan.

Untuk bayi di atas 1 tahun anda boleh memilih , masalah utama anak anda adalah Caliph stage mana , Sekiranya anak anda sihat tetapi mahu menjana minda bijak . 

Pilihlah stage 2, dan sekiranya anak kerap sakit cubalah Caliph Stage 1. 
Harga jualan (promosi RM65)











Mungkin ada yang confuse dengan produk terbaru Caliph Kids Expert, kan?
Ok. Nak share info sikit 😊


Caliph For Kids 
=============
✔boleh diambil seawal 1 tahun ke atas
✔untuk membantu perkembangan minda anak-anak
✔RM65 sahaja




Caliph For Baby
=============
✔boleh diambil seawal 7 bulan ke atas
✔untuk membantu sistem penghadaman dan mengelakkan sembelit
✔RM39.90 sahaja



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com