Wednesday

BEAUTY SECRET SHALICIOUS

As salam dan hey semua


beauty secret shalicious
SHALICIOUS BEAUTY SECRET : KESAN SANGAT MENAKJUBKAN.

SETIA PADA BEAUTY SECRET BY SHALICIOUS BUATKAN UOLLS JATUH CINTA DENGAN KULIT SENDIRI! KULIT MAKIN CERAH, ANJAL, GEBU, GLOWING & CANTIK BERSERI SEAWAL 3 HARI UOLLSSS!


beauty secret shalicious
Uolls pernah tak jadi mangsa produk yang tak berkesan? 
Pernah makan supplement kecantikan tapi tak nampak apa-apa perubahan?

"BEAUTY SECRET Shalicious" akan buatkan uolls tak perlu lagi cari produk lain! Hanya "BEAUTY SECRET Shalicious" yang jadikan kulit lembap serta lembut bila dipandang dan disentuh. Kesan pencerahan 2x ganda lebih cepat tanpa kesan sampingan!
"BEAUTY SECRET Shalicious" bukan setakat untuk kecantikan semata-mata uolls, "BEAUTY SECRET Shalicious" bermanfaat untuk kesihatan sekali. Kalau tak sempat lunch sampai ke petang pun jangan risau sebab uolls akan still cergas buat kerja.
"BEAUTY SECRET Shalicious" adalah supplement kecantikan yang dirumus dari bahan-bahan semulajadi dan selamat untuk diambil!


beauty secret shalicious
KANDUNGAN ISTIMEWA "BEAUTY SECRET Shalicious"!
Collagen
Ekstrak Biji Anggur
Strawberry
Roselle
Vitamin C.

Gabungan bahan di atas menghasilkan rasa yang sedap & memudahkan penyerapan khasiat serta kebaikannya di dalam sistem badan!


 FUNGSI "BEAUTY SECRET Shalicious"
❤ mengembalikan keanjalan kulit. 
❤ mencerahkan kulit dan seluruh badan. 
❤ mengecut dan menghilangkan jerawat.
 ❤ menghilangkan jeragat di muka. 
❤ warna kulit menjadi sekata. 
❤ kulit kelihatan muda, gebu, lembap dan cerah berseri. 


beauty secret shalicious
KEISTIMEWAAN "BEAUTY SECRET Shalicious"!
✔ Mencerahkan seluruh kulit muka & badan 
✔ Kulit lebih muda dari usia, gebu & cantik berseri
✔ Menghilangkan masalah jerawat & jeragat dimuka
✔ Memberi kesan glowing & lembap pada kulit muka
✔ Menyekatakan tona kulit
✔ Melambatkan proses penuaan 
✔ Menghilangkan kedutan & garis-garis halus pada kulit muka
✔ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
✔ Memudar dan menghilangkan jeragat
✔ Mengembalikan keanjalan kulit seperti di usia muda
✔ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma
✔ Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
✔ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita
✔ Memberi tenaga untuk kerja seharian 
✔ Menghalang pigmentasi pada kulit muka. 

Harga Beauty Secret dijamin berpatutan uollsss. "BEAUTY SECRET Shalicious" dihasilkan daripada bahan yang berkualiti tinggi serta berkesan.



Image result for BEAUTY SECRET SHALICIOUS
 Cara Guna "BEAUTY SECRET Shalicious" 
1 sudu teh sebelum sarapan & 1 sudu teh sebelum tidur
sedia diambil terus dengan diletakkan di atas lidah.

 Nakkan Kesan Segera ?? 

2 sudu teh sebelum sarapan & 2 sudu teh sebelum tidur
sedia diambil terus dengan diletakkan di atas lidah.

●  Beauty Secret adalah makanan tambahan yang diformulasikan dengan kolagen, grape seed extract, strawberi, rossele & vitamin C dalam campuran rasa yang enak & mudah diserap oleh sistem badan.

●  Pengambilan makanan tambahan yang mengandungi kolagen dapat membantu menambahkan serta menggantikan kolagen semulajadi badan yang telah hilang disebabkan faktor usia.



KELULUSAN SIRIM & KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM).

Image result for BEAUTY SECRET SHALICIOUS kkm
RAMAI TANYA BEAUTY SECRET NI ADA KKM TAK?
JAWAPAN~
-Produk ni baru lagi dipasarkan.
-"BEAUTY SECRET Shalicious" dalam proses untuk dapatkan no register KKM
-Sangat ambik masa untuk dapatkan KKM

Tapi "BEAUTY SECRET Shalicious" dah dapat iktiraf SIRIM. Kandungan nutrition dalam beauty secret adalah selamat. So, tak perlu ragu2!

BEAUTY SECRET selamat digunakan! 
Tiada pantang larang! 

IBU MENGANDUNG, BOLEH MAKAN "BEAUTY SECRET Shalicious". 

IBU MENYUSUKAN BABY, BOLEH MAKAN "BEAUTY SECRET Shalicious". 
IBU DALAM TEMPOH BERPANTANG, BOLEH MAKAN "BEAUTY SECRET Shalicious". 


Image result for BEAUTY SECRET SHALICIOUS kkm
Ramai g tanya Beauty Secret ni dalam bentuk pil ke liquid ke ??
Hihi.. Bukan pil.. Bukan juga liquid ye sayang2 

"BEAUTY SECRET Shalicious" ni dalam bentuk serbuk.. Letak je kat lidah, biarkan dia cair & nikmatilah rasa berries tu.. sedap sangat tau! 

Dahlah sedap.. Kesannya tip top pulak tu!



TESTIMONI BEAUTY SECRET

Image result for BEAUTY SECRET SHALICIOUS testimoni

Image result for BEAUTY SECRET SHALICIOUS testimoni


Image result for BEAUTY SECRET SHALICIOUS testimoni

Image result for BEAUTY SECRET SHALICIOUS testimoni


Image result for BEAUTY SECRET SHALICIOUS testimoni


Related image


Related image

BEAUTY SECRET SHALICIOUS 
RM65sm / RM70ss
FRE POSTAGE



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661

serunai_shidaz90@yahoo.com


















Tuesday

BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1 - MENGHILANGKAN JERAWAT DAN JERAGAT

As salam dan hey semua


BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1 : MENGHILANGKAN JERAWAT DAN JERAGAT



BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1
BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1

BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1
PENGENALAN MENGENAI APA ITU BEE VENOM SKINCARE 4IN1

INGINKAN KULIT GELICIN KULIT EPAL??KULIT BERSIH IBARAT PUTH TELUR??
JOM SAYA KONGSIKAN RAHSIA KULIT PUTIH, CERAH DAN BERSERI 
YANG MANA SUDAH TERBUKTI KEBERKESANANNYA!!!.

Bee Venom Skincare 4 in 1 ialah merupakan krim No 1 Di Malaysia yang berkesan 
dalam membantu anda di luar sana yang serius ingin hilangkan jeragat dari wajah!!!.
Bee Venom Skincare 4 in 1 sesuai diguna pakai oleh mereka yang mempunyai kulit 
yg bermasalah seperti tona tidak sekata,masalah jeragat,jerawat,bintik hitam kesan 
parut jerawat,terdedah kepada sinaran matahari dan gelap di bawah mata.
.
Ingredient yg ada dalam produk nie kesemuanya material gred A..original asli berstatus
HALAL dari tumbuhan macam vitamin E untuk menghilangkan masalah kulit di samping
melembut dan melicinkan kulit. Jerawat jeragat boleh hilang dlm tempoh masa 72jam!!.
Dalam daripada itu, Bee Venom Skincare 4 in 1 juga bukan sekadar memudarkan
jeragat,malah ia juga dapat membantu mencerahkan kulit wajah & menghilangkan 
segala bintik-bintik hitam.Dipendekkan kata kulit bersih ibarat putih telur uolls..!!.
Jom kejutkan suami anda!!!



Image result for BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1
KELEBIHAN  BEE VENOM SKINCARE 4IN1
Membantu menghilangkn jeragat
Merawat kulit kusam
Menghilangkan jerawat
Menghilangkn parut
Meremajakan kulit
Anti penuaan
Meredakan kemerahan kulit
Menutup lubang pori yang terbuka
Menggebu dan menghaluskan kulit
Meratakan tona kulit
Mengurangkab minyak

Image result for BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1
KANDUNGAN BEE VENOM SKINCARE 4IN1
Bee Venom Honey Liquid Cleanser
Bee Venom Moisturiser & Repairing
Bee Venom Sunblock Foundation
Bee Venom Serum


CARA PENGGUNAAN BEE VENOM SKINCARE 4IN1
Bersihkn wajah terlebih dahulu dengan Bee venom honey liquid cleanser
Lap kering dengan tuala bersih
Ambil 1 kapas muka dan titiskn 3 titis serum kemudian di sapu dari bawah wajah
 menghala ke atas wajah, sapu juga leher dengan sekata,bila sudah serata 
biarkan 2-3 min serum itu meresap
Sapu rata bee venom moisturizer
*boleh pakai siang atau malam
Sapu rata bee venom sunblock foundation sebelum keluar rumah
ATAU sebagai sapuan asas(foundation) sebelum memakai mekap
*dipakai waktu siang sahaja



TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT WAJAH YANG SIHAT
 Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan 
kimia yang boleh merosakkan muka anda.
Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan 
campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
 Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga 
boleh disapu pada lengan dan leher.
Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan
 pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
 Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk & 2 sudu makan madu 
dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit sebelum tidur 
dan bilas dengan air.
Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker
 pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas dengan air.
 Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk 
pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
 Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah.


Image result for BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1
KELULUSAN PENGGUNAAN BEE VENOM SKINCARE 4IN1

Bee Venom Skincare 4 in 1 produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin HALAL,
SELAMAT tanpa KESAN SAMPINGAN dan paling penting BERKESAN !.


PANTANG LARANG BEE VENOM SKINCARE 4IN1
Tiada pantang larang yang dilarang
Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


Image result for BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1

Image result for BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1

Image result for BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1


Image result for BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1

BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1 - MENGHILANGKAN JERAWAT DAN JERAGAT
RM60sm / RM65ss

SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661

serunai_shidaz90@yahoo.com





















I FLAWLESS : MINYAK ARGAN EMAS 24k, SUSUK MODEN UNTUK WANITA TAMPIL CANTIK SERTA MERTA

As salam dan hey semua


I FLAWLESS : MINYAK ARGAN EMAS 24k, SUSUK MODEN UNTUK WANITA TAMPIL CANTIK SERTA MERTA

Minyak Argan Emas i Flawless adalah Minyak Argan Emas No.1 di Malaysia. 
Minyak Argan adalah 100% organik tanpa sebarang bahan terlarang. 

Di import khas dari Negara Morocco dan mempunyai "Certificate Of Organic Operation" dan diiktiraf oleh ECO Cert.


5 KELEBIHAN PRODUK MINYAK ARGAN EMAS : 

MINYAK ARGAN PREMIUM - Inilah gred minyak argan yg paling premium dari Morocco yg diperakui oleh MUA-MUA Pro Malaysia keberkesanan serapan 5 x ganda lebih cepat.

DIFORMULA KHAS UTK WAJAH - Minyak Argan Pertama Malaysia yg diformulasikan khas untuk wajah sahaja yg setaraf asthetic level sebab tulah bile pakai di campurkan dengan foundation langsung tidak berminyak malah buat makeup maintain flawless sehingga 18 jam

EMAS 24K - Wow! bukan je dapat khasiat minyak argan yg premium, malah dapat jugak khasiat Emas 24K yg confirm boleh buat muke awet mude.Bayangkan umur you olls 35 tahun tapi orang lain ingat you olls baru 25 tahun..suke tak?

AROMA TERAPI – Hmmmmm.. Bauan i Flawless seperti sedang berada dalam SPA hotel 5 bintang di Morocco. I Flawless jugak mengandungi campuran aroma terapi yg paling mahal & popular di Morocco. Wow, duduk di Malaysia tapi bile gune iFlawless terase macam gadis-gadis Morocco la…cantik pun mesti la ala-ala org sane 


Paling menarik!!!!

Texture Minyak Argan Emas i Flawless sangat ringan dan mudah menyerap. 
Ia akan Menghasilkan kelembapan, membaikkan jerawat, menghilangkan parut jerawat dan menjadi agen anti penuaan yang terbaik. Semuanya kelebihan ini terkandung di dalam setiap botol Minyak Argan Emas i Flawless.


RAHSIA MAKEUP ARTIS TERKENAL TERBONGKAR !


KENAPA I FLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS MENJADI PILIHAN MAKEUP ARTIS ?
Kerana hasil make up you olls akan jadi sangat cantik dan berbeza daripada sebelumnya. 
Makeup akan lebih tampak Segar , Tahan lama & Wajah akan kelihatan "MAHAL" 
Jika digunakan untuk Makeup Pengantin, Makeup akan tahan lebih lama walaupun di Outdoor, Makeup tidak akan Crack mahupun Bercapuk


KENAPA PERLU MEMILIH I FLAWLESS?
i Flawless mempunyai ECO certification yg mengesahkan ianya 100% organik. Juga mempunyai sijil ONSSA dari Negara Morocco

Di import dari satu-satunya negara yang menghasilkan Minyak Argan Asli iaitu MOROCCO
Minyak Argan PERTAMA Malaysia yang hanya DIFORMULASIKAN UTK KULIT WAJAH SAHAJA.
Minyak Argan PERTAMA Malaysia yang mempunyai Emas Original 24 K yang memudakan wajah.

Minyak Argan PERTAMA Malaysia yang mempunyai aroma terapi untuk membantu emosi dalaman.

i Flawless dijamin tiada sebarang kesan sampingan seperti menipiskan kulit atau mengelupas

Minyak Argan mengandungi nutrisi semulajadi Vitamin E, Vitamin A, Omega 6 dan 9 Asid Lemak Tak tepu untuk memerangi radikal bebas, kelembapan kulit wajah dan sebagai Antipenuaan



KEBAIKAN I FLAWLESS UNTUK PENJAGAAN KULIT :
# Melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak
# Kulit jenis berminyak kembali normal
# Mengecutkan jerawat
# Mengurangkan parut jerawat
# Mengecilkan liang pori-pori
# Kulit lembut halus gebu macam baby
# Awet muda
# Menenangkan (Kesan aroma terapi terpilih dari Morocco)
# Bibir munggil & tiada lagi pecah2
# Boleh digunakan pada mana-mana bahagian kulit badan bermasalah termasuk rambut


KELEBIHAN SAPUAN I FLAWLESS SEBELUM MEKAP :
# Pelembap solekan terbaik, 5x ganda lebih bagus dari minyak argan biasa!
# 200% kulit lebih lembap seawal 1x sapuan!
# Menyelesaikan masalah retakan, creasing, cakey, bercapuk pada hasil sapuan foundation
# Makeup tahan lama sehingga 18 jam
# Makeup tampak glowing semulajadi
# Makeup tampak ekslusif effect gold 24K
# Mengawal daripada muka berminyak kesan daripada mekap
# Makeup nampak moist-moist (lembab + segar)
# Bibir terawat dari rasa kering dari pemakaian lipstik
# Boleh ditiskan dalam losyen / serum / krim wajah


CARA MENGGUNAKAN I FLAWLESS : 2 CARA

Note : Disarankan menggunakan kedua-dua cara untuk mendapatkan kesan wajah yang flawless dalam masa seminggu sahaja


1. SEBAGAI SKINCARE/SERUM PAGI DAN MALAM
Korang hanya perlu titiskan dalam 2 titis aje Setiap Pagi & Malam selepas korang cuci muka... Malam tu make sure sebelom tido hokey !

FUNGSI I fLAWLESS JIKA DIGUNAKAN SEBAGAI SKINCARE / SERUM PAGI & MALAM : 

# Melembapkan wajah secara optimum tanpa berminyak. 

# Sesuai juga digunakan untuk kulit kering, normal, kombinasi dan berminyak. 
Jangan bimbang, i Flawless telah memilih high grade Minyak Argan yang boleh diserap kedalam kulit dalam masa 2minit sahaja. i Flawless mengimbangkan penghasilan minyak dikulit wajah. 

# Tiada lagi muka berminyak dan muka yang kering

# Menghilangkan jerawat dikuit wajah. Sifat Minyak Argan iFlawless yang mempunyai kualiti yang tinggi akan memberikan kesan yang menakjubkan kepada korang yang mempunyai masalah jerawat dikulit

# Awet muda dari usia sebenar. 
i Flawless mengandungi Minyak Argan dan Emas 24K. Hasil gabungan kedua-duanya memberikan kesan maksima dalam menegangkan kulit wajah. Emas 24K mempunyai Ion yang dapat membantu merangsang sel,saraf & urat menyebabkan peredaran darah berlaku dengan lebih baik. 

# i Flawless akan bertindak untuk melambatkan penyusutan kologen dan memastikan kulit wajah sentiasa anjal & gebu

 # Bahagia dari dalaman. Ya, kami telah membuat kajian penyelidikan dimana 80% wanita yang kelihatan cantik, awet muda dan berseri sebenarnya mempunyai emosi kebahagian dalaman yang melonjak-lonjak. Di luar negara, aroma terapi merupakan salah satu skincare/perfume yang paling laris dijual kerana mereka mempercayai bau-bauan dapat mengubah emosi dalaman seseorang. iFlawless telah menggabungkan sebanyak 10% aroma terapi yang mengandungi unsur kebahagian. Kesan yang dapat dilihat,setiap kali bangun tidur you guys akan berasa fresh, happy dan bersemangat. Wanita yang mempunyai aura positif akan membuat tarikan hebat bagi setiap mata yang melihat!​

2. SEBAGAI MAKEUP BASED YANG TERBAIK

i Flawless dijamin berbeza dengan Minyak Argan dipasaran kerana i Flawless telah diformulakan khas untuk kulit wajah sahaja. Ya, disebabkan itu, i Flawless mempunyai tekstur yang ringan dan mudah menyerap!

Kini tiada lagi rahsia Makeup artis mendapatkan hasil makeup yang cantik. 
Hanya menggunakan 2 titis sahaja sebelum menggunakan foundation ataupun bedak. Hasilnya, kulit wajah flawless, glowing, eksklusif, makeup tahan lama, makeup tidak pecah walaupun berpanas dan berhujan, dan makeup senang untuk diblend



7 SEBAB KENAPA ANDA PERLUKAN i FLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS UNTUK WAJAH :


 Sangat Berkhasiat : 
Minyak Argan mengandungi anti oxidants, vitamin E dan fatty acid. 
Semuanya adalah khasiat yang semulajadi dan sememangnya nutrisi yang terbaik untuk kulit wajah.

 Melembabkan Kulit Sampai Terlajak Lembab 
Kalau korang adalah wanita yang mempunyai kulit wajah yang kering seharusnyanya i-flawless adalah pilihan yang terbaik. 
Berhenti dari memakai sebarang skincare yang mengandungi bahan-bahan terlarang kerana ianya hanya akan menyebabkan kekeringan kulit wajah. i-flawless bukan sahaja melembapkan kulit wajah malah melindungi kulit wajah supaya bebas dari radikal & sebarang kesan dari persekitaran luar.

 Tidak Berminyak
Sangat bagus untuk kulit yang berminyak kerana ianya berfungsi mengawal penghasilan minyak pada kulit wajah. 
If kulit korang jenis berminyak, ia akan membantu untuk mengimbangkan & menaturalkan penghasilan minyak 
Bagi kulit korang jenis kering plak, Secara Automatic ia akan melembabkan kulit korang supaya nampak lebih Flawless & Fresh 

 Liang Pori Wajah Tidak Akan Tersumbat Lagi 
Semua tahu kan, if liang pori kita tersumbat, memang esok confirm akan naik Jerawat....
Minyak Argan dari i Flawless akan seimbangkan kembali penghasilan minyak di wajah 
Akan membantu menghiangkan Jerawat serta Parut Jerawat

 Anti-Penuaan
Minyak Argan adalah anti-penuaan yang terbaik sebab mengandungi antioxidant yang tinggi. 
Ianya membantu menganjalkan kulit wajah.

 Boleh Digunakan Pada Waktu Siang & Malam
Sila Tinggalkan krim siang & malam korang yang mengandungi bahan kimia yang Berbahaya !
Nak kekal cantik, make sure korang gunakan i-Flawless ini setiap pagi & malam selepas cuci muka tau...

 Rahsia Sebenar Makeup Artis 
Hanya menggunakan 2 titis sahaja sebelum menggunakan foundation ataupun bedak.
Kulit wajah flawless, glowing, eksklusif, makeup tahan lama, makeup tidak pecah walaupun berpanas dan berhujan, dan makeup senang untuk diblend.
Dengan hanya sebotol iFlawless, korang memang dah Ready untuk tampil flawless


KESAN SELEPAS MENGGUNAKAN I-FLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS :

# Makeup tahan lama sehingga 18jam 
# Muka kering kembali lembap 
# Muka berminyak kembali normal
# Tiada lagi foundation retak seribu 
# Tiada lagi muka bercapuk sebab pakai bedak atau foundation
# Tiada lagi "argggggh,susahnya nak blend foundation" 
# Jimat foundation yang harga beratus-ratus. 
# Hasil makeup moist-moist macam perempuan korea 
# Jerawat kecil,parut pudar,liang roma kecil & kulit lembut macam bayi.


SIAPA YG SESUAI PAKAI MINYAK ARGAN IFLAWLESS NI ?

# Wanita yg suke makeup ala-ala natural
# Wanita yg menghadapi masalah susah nak blend foundation
# Wanita yg menghadapi masalah muke cepat berminyak lepas makeup
# Wanita yg menghadapi masalah foundation cepat bercapuk & cakey
# Wanita yg mengimpikan nak cantik ala-ala retis peloles jeee
# Wanita yg nak makeup tahan lebih 18 jam
# Wanita yg mengalami bibir merekah dan berdarahEh..Kejap ade lagi….
.
JUGA DISARANKAN 200% KEPADA MAK ANDAM YANG DAH BOSAN CUBE TEKNIK BERMACAM-MACAM NAK BUAT MAKEUP

BAHAN-BAHAN ISI KANDUNGAN iFLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS 
1)Minyak Argania Spinosa (Argan) 
2)Kepingan Emas 24K
3)Minyak Rosemarry
4)Minyak Jasmine


❤ Sebotol tahan sehingga 1-2bulan
Guna 3 4 titik sahaja & sapu seluruh wajah.


KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA(KKM)
i FLAWESS MINYAK ARGAN EMAS produk 100% Original PRODUCT BUATAN MUSLIM , TIADA KESAN SAMPINGAN, SELAMAT DIGUNAKAN & dijamin HALAL 



























I FLAWLESS : MINYAK ARGAN EMAS 24k, SUSUK MODEN UNTUK WANITA TAMPIL CANTIK SERTA MERTA

HARGA ASAL : 
Sebotol : RM80 SEM ; RM85 SS


PROMOSI :
Sebotol : RM65 SEM ; RM70 SS



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com





















Monday

BUST UP EXPRESS

As salam dan hey semua



Merupakan produk baru dan merupakan persediaan terkini yang paling berkesan di pasaran. 100% membantu payudara wanita lebih besar, lebih pejal, dan lebih terangkat dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan.

Bukan setakat membesar, boleh menegang, siap pakej mengetatkan sekali miss V anda tu.
BUST UP EXPRESS - KESAN SEAWAL 5 HARI!!


1 Jar 750gm tahan hingga 3-4minggu bergantung pada cara pengambilan


✔ Dihasilkan untuk semua wanita terutamanya wanita yang sudah bersalin dan mengalami masalah untuk mendapatkan bentuk badan dan payudara yang menawan seperti sebelum berkahwin..
✔ Diperbuat dari 100% bahan semulajadi, tanpa kandungan tambahan dan tiada kesan sampingan
✔ Dihasilkan di kilang bertaraf GMP Tempatan, kilang muslim berstatus HALAL



MANFAAT PRODUK BUX
*Menambah saiz payudara.
* Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
* Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
* Menganjalkan kulit yang melendut.
* Melambatkan proses penuaan.
* Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
* Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
* Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi kencing (bladder)
* Mengetatkan vagina.
* Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
* Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
* Menambah tenaga dan kecergasan
* Mengatasi masalah sukar tidur
* Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih 'muda'.


> 100% Persediaan Terkini
> Halal, GMP, Lulus KKM
> Bahan Aktif terbaik Pueraria Mirifica. Lobata Putih. Alfafa
> Pertambahan saiz antara 1-3 inci dan perubahan cup sehingga ke size B-C-D
> Produk Selamat dan berkesan tanpa kesan sampingan

"Payudara KECIL, LEPER mcm budak sekolah??
>> Inginkan payudara yang lebih besar, lebih pejal, dan lebih terangkat
>> Inginkan payudara yang “kembali muda” setelah memberi penyusuan anak atau penuaan
>>Mahu kaedah yang terbukti berkesan, cepat, selamat dan semulajadi tanpa kimia



BustUp Express ini juga bertindak :-
• Mengurangkan osteoperosis, kanser prostat, & kanser lain yang berasaskan hormon
• Bersikap anti-penuaan
• Mencantikkan, memutihkan dan menegangkan kulit
• Mengurangkan masalah keputihan
• Menambah tenaga dan kecergasan
• Mengatasi masalah insomia
• Melancarkan aliran darah (membuatkan anda segar)
• Mencerahkan kulit termasuklah kulit pada bahagian putting payudara
• Mengetatkan vagina



Dengan BustUp Express, anda bakal lebih berkeyakinan. Lihat sendiri nanti reaksi orang terhadap perubahan anda, terutamanya buat suami. Pakaian, shopping, dan bermesra dengan suami anda akan jauh lebih bermakna di dalam beberapa minggu sahaja lagi!

Adakah anda tahu, tanpa sedar, sebenarnya ini boleh mempengaruhi aspek kehidupan seharian anda


masih ramai yg konfius mcmana cara makan secret bust up yg betul di sini saya jelaskan sekali lagi cara makan yg betul :
---------------------------------------------
bancuh 1 sachet secret bust up dlm 150ml susu tepung
minum sebelum tidur
ambil hari pertama period utk kesan efektif
pantang kafein
----------------------------------------------
tips berjimat dgn secret bust up:
1-buka semua 30 sachet dan masukkan dlm bekas kedap udara yg bersaiz 750gram
2- bancuh dua sudu besar dlm 150ml susu tepung (fernleaf, nespray)



~> bg pengguna yg mempunya breast yg terlalu kecil, kesan akan nampak dlm tempoh 4bulan, so jgn berputus asa utk terus consume mkn lebih lama
~>secara purata, kenaikan 2cm dlm masa sebulan



~> ramai yang bertanya saiz botol BUST UP ni besar mana dan panjang mana?ok hari ni shida nak bagi taw yang botol ni besar & panjang remote tv astro ni ha...taw kan pjg mana?
so lepas ni tak adalah risaw dok ingat botol ni kecik and xberbaloi....sekali cuba terus nak lagi!



Foto Faz Ghazaly.
(NEW PACKING)
BUST UP EXPRESS
RM150sm / RM155ss
* FREE POSTAGE*
*FREE SOAP BREAST*
*FREE SERUM BREAST*

PROMOSI SEKARANG
RM130sm / RM135ss

SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com